Arte Hotel

Arte Hotel (Toon kaart)
Europalaan 68, 3600 Genk
Type: Hotel
Aantal beoordelingen 29 Gemiddelde score 6.925/29 6.9
nl
Arte Hotel

Hotelinformatie

Er is geen zwembed aanwezig in het hotel. Wel is er de mogelijkheid om een publieke zwembad te bezoeken, deze is ongeveer 3 lopen van het hotel.

Kamerinformatie

U kunt kiezen uit 24 luxe kamers, alle voorzien van badkamer, radio, TV en telefoon met directe buitenlijn. Ook bieden wij draadloze internetaansluiting. Geniet van een zelfgemaakt kopje thee of koffie op uw kamer. Wij bieden ook een comfortabele ruimte voor het organiseren van vergaderingen, seminars etc.

Eten en Drinken

Wij hebben geen eigen restaurant, maar dankzij onze centrale ligging zijn er vele eet- en drinkgelegenheden in de buurt.

Korte Beschrijving

Arte Hotel ligt midden in het centrum van Genk. Het is een gezellig en comfortabel familiehotel. Sibylle en Raf Tillard zijn uw gastvrouw en -heer die u een warm en persoonlijk welkom heten zodat u zich meteen thuis voelt. Wij zijn ideaal gelegen vlakbij het industriegebied van Genk en de "Limburghallen", en tevens middenin het groene hart van de provincie Limburg. Dat maakt van ons een geschikte partner voor zakenmensen op bezoek in Genk, maar ook voor toeristen die willen genieten van de mooie en uitgesbreide fiets- en wandelroutes van Limburg.

Aankomstdatum ligt in het verleden. Controleer uw data en probeer opnieuw!
Reserveer/Prijzen Kamers
Check-in datum
Aantal nachten
Alle hotels in Genk (8): Klik hier

HotelfaciliteitenGeaccepteerde creditcards

Wij behouden ons het recht voor om een pre-authorisatie op uw kaart uit te voeren.

Sterren:
Aantal kamers: 24
Check-in: 12:00 - 00:00 uur
Check-out: - 12:00 uur

Vliegveld Maastricht: ± 20 km*


*Let op: Afstanden zijn hemelsbreed gemeten. Reisafstanden kunnen groter zijn.

Boek nu, betaal later
U bent verzekerd van de goedkoopste internet-tarieven. Toch betaalt u pas aan de receptie van Arte Hotel, Genk. En dat, zonder reserveringskosten en voor de laagste prijs! Na uw reservering krijgt u direct per e-mail een bevestiging. Wij wensen u een aangenaam verblijf in ons hotel in Genk.

Toon kaart
[Klik hier voor een kaart van Genk]
Zoek Hotels | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden | Privacy
Arte Hotel | Europalaan 68 | Genk | Vlaams-Limburg - Belgiƫ - Europa | E-mail
Parijs Paradijs - Bed en Breakfast startersgids is uit! - Oplichters opgelet! - (H)eerlijk proefslapen in Nederland - De Italiaanse droom, start een bed and breakfast! - Zwolle: Eerste Sandton Pillows 5* Hotel opent 1 August 2007 -