Ghent River Hotel

Ghent River HotelAanbevolen (Toon kaart)
Waaistraat 5, 9000 Gent
Type: Hotel
Aantal beoordelingen 367 Gemiddelde score 7.775/367 7.8
nl
Ghent River Hotel

Reisinformatie

U volgt richting Gent – Centrum. In Gent volgt u de gele wijzer “P-route”. Dan volgt u de boulevard tot op het einde en slaat rechts af (Zuidstationstraat). Vervolgens bereikt u het St-Annaplein en daar rijdt u rond. U slaat de 4de straat rechts af (Keizer Karelstraat) en rijdt rechtdoor (langs St-Jacobsnieuwstraat en de Vlasmarkt) tot op een rond puntje (bij St-Jacobs-Beverhoutplein) en daar rijdt u rond. Dan slaat u de 4de straat rechts af (Ottogracht). Aan het einde van de Ottogracht, voor de brug, slaat u links af en enkele tientallen meters verder bevindt zich “Ghent River Hotel” in (...) [meer]

Korte Beschrijving

Het Ghent River Hotel is een splinternieuw 4-sterren dat is gelegen in het hartje van Gent dichtbij de Vrijdagsmarkt. Door de oude aanlegsteiger is ons etablissement het enige dat bereikbaar is per boot.

Het biedt een rijk en gevarieerd ontbijtbuffet aan dat geserveerd wordt vanuit een ontbijtzaal met panoramisch zicht over de stad.
Bovendien beschikt het over een sfeervolle bar "Artevelde", internetaansluiting op de kamers en internet toegang in de lounge, beide tegen betaling, een sauna (EUR 9) en fitnessruimte (gratis) en een ondergrondse bewaakte parking op 50m v
(...) [meer]

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden : Bij annulering tot 1 dag vóór de aankomstdatum
worden geen kosten in rekening gebracht.
Bij annulering daarna of wanneer u geen gebruik maakt van uw reservering zonder te annuleren wordt de eerste overnachting in rekening gebracht.

Kinderen en extra bedden: Alle kinderen zijn welkom.
Alle kinderen tot 6 jaar oud verblijven gratis in het hotel, wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
Alle kinderen tot 2 jaar oud verblijven gratis in het hotel, voor babybedjes.
Alle oudere kinderen of volwassenen betalen EUR 18.00 per persoon per nacht voor
(...) [meer]

KinderenAankomstdatum ligt in het verleden. Controleer uw data en probeer opnieuw!
Reserveer/Prijzen Kamers
Check-in datum
Aantal nachten
Alle hotels in Gent (28): Klik hier

HotelfaciliteitenGeaccepteerde creditcards

Wij behouden ons het recht voor om een pre-authorisatie op uw kaart uit te voeren.

Sterren:
Aantal kamers: 80
Check-in: 16:00 - uur
Check-out: - 11:00 uur


Boek nu, betaal later
U bent verzekerd van de goedkoopste internet-tarieven. Toch betaalt u pas aan de receptie van Ghent River Hotel, Gent. En dat, zonder reserveringskosten en voor de laagste prijs! Na uw reservering krijgt u direct per e-mail een bevestiging. Wij wensen u een aangenaam verblijf in ons hotel in Gent.

Toon kaart
[Klik hier voor een kaart van Gent]
Zoek Hotels | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden | Privacy
Ghent River Hotel | Waaistraat 5 | Gent | Oost Vlaanderen - België - Europa | E-mail
Parijs Paradijs - Bed en Breakfast startersgids is uit! - Oplichters opgelet! - (H)eerlijk proefslapen in Nederland - De Italiaanse droom, start een bed and breakfast! - Zwolle: Eerste Sandton Pillows 5* Hotel opent 1 August 2007 -